i han grad gester abet wella era kollegin der uftrag geh, en peyote oder n san pedro vur nächsta bluamabörse mitzbringa... sie het gmeint ka, das chöni sie mier scho macha, aber sie hegi das selber auscho öfters versuacht mim Meskalin...m00dy hat geschrieben:am beste frägeder en kolleg wo gärtner isch und d möglichkeit hät a die grosse bluemebörsene zgah....da gitz e super sach für en aständige priis...!!
Das funktionieri nid... Die Kaktüs ider Schwiiz segend zviel überzüchtet worda, nuscho vum Klima her wür das sus ja ger nit funktioniera, das die da bi üs im Wohnzimmer wiiterwachsa könendi... Die gsechendi zwar us wie peyotes oder san pedros und wases au no alles geh mag, aber die hegendi nümma würklich Meskalin ateil in sich, daderfür müestima scho ins Herkunftsland das go usprobiera... Weiss nid...??
Irgendwie tönt das, was sie gseit het schono recht Logisch... andersiits hani auscho ghört, so en Kakti söt scho mind. 10jahr alt sie, vorher werdi gar kei Meskalin produziert... vielicht het sie au das missachtet ka...!?
Wieviel Fruchtfleisch wird den da benötigt, Frisch oder Trocke? und wie ineh? Am bessta essa, Tee oder verpoudera und rupfa?
Grz